– Wat doe ik –

Zoals je misschien ook al op de homepagina hebt gelezen, wil ik als klankbord fungeren voor mensen die de stap naar een psycholoog, coach of therapeut te groot of te duur vinden. Als je ergens mee zit wat je niet kunt of wilt delen met naasten. Of als je misschien al eens een traject hebt gevolgd, maar nu gewoon alleen je verhaal even kwijt wilt.

Praten met een bekende kan lastig zijn, omdat de objectiviteit en neutraliteit in het geding kunnen komen door de bestaande onderlinge band. En soms is het gewoon fijner om te praten met iemand die nog geen beeld van je heeft, omdat je dat beeld dan ook niet in stand hoeft te houden.

Mijn intentie is niet om je te veranderen of om met je aan de slag te gaan tijdens een langdurig traject. Ik wil vooral luisteren en je soms een spiegel voorhouden. Je helpen om een beetje orde in de chaos te scheppen door het stellen van de juiste vragen of door je iets vanuit een ander perspectief te laten bekijken.

Ook hoop ik te kunnen helpen bij het leren luisteren naar jezelf. Soms weet je bepaalde dingen diep van binnen wel, maar is het lastig om die ‘innerlijke stem’ te horen in de chaos in je hoofd en de hectiek van het dagelijks leven.

Voor wat kan je bij mij terecht?
Je kunt bij mij o.a. praten over:

  • Relatie/familie/gezin/vrienden
  • Fertiliteitsproblemen
  • Ziekte of verlies van een dierbare
  • Twijfels met betrekking tot de toekomst (werk, studie, persoonlijke ontwikkeling)

– Wat doe ik –

Zoals je misschien ook al op de homepagina hebt gelezen, wil ik als klankbord fungeren voor mensen die de stap naar een psycholoog, coach of therapeut te groot of te duur vinden. Als je ergens mee zit wat je niet kunt of wilt delen met naasten. Of als je misschien al eens een traject hebt gevolgd, maar nu gewoon alleen je verhaal even kwijt wilt.

Praten met een bekende kan lastig zijn, omdat de objectiviteit en neutraliteit in het geding kunnen komen door de bestaande onderlinge band. En soms is het gewoon fijner om te praten met iemand die nog geen beeld van je heeft, omdat je dat beeld dan ook niet in stand hoeft te houden.

Mijn intentie is niet om je te veranderen of om met je aan de slag te gaan tijdens een langdurig traject. Ik wil vooral luisteren en je soms een spiegel voorhouden. Je helpen om een beetje orde in de chaos te scheppen door het stellen van de juiste vragen of door je iets vanuit een ander perspectief te laten bekijken.

Ook hoop ik te kunnen helpen bij het leren luisteren naar jezelf. Soms weet je bepaalde dingen diep van binnen wel, maar is het lastig om die ‘innerlijke stem’ te horen in de chaos in je hoofd en de hectiek van het dagelijks leven.

Voor wat kan je bij mij terecht?
Je kunt bij mij o.a. praten over:

  • Relatie/familie/gezin/vrienden
  • Fertiliteitsproblemen
  • Ziekte of verlies van een dierbare
  • Twijfels met betrekking tot de toekomst (werk, studie, persoonlijke ontwikkeling)

Qua concrete gespreksonderwerpen kan je dan bijvoorbeeld denken aan:

{

Toekomstplannen waar je nog een beetje onzeker over bent en die je liever nog niet met naasten deelt voordat je zelf precies weet wat je wilt.

{

Relationele problemen of twijfels waarvan je niet wilt dat mensen in je omgeving daarvan op de hoogte zijn.

{

Fertiliteitsproblemen en het verdriet dat daarbij komt kijken. Als ervaringsdeskundige weet ik dat het lastig kan zijn om hierin een goede gesprekspartner te vinden.

– Wat doe ik niet –

© hannaradstake

Beroepsgeheim

Ik ben niet aangesloten bij een vakvereniging, maar dit neemt niet weg dat ik het niet meer dan normaal vind om je gegevens en de dingen die besproken worden vertrouwelijk te behandelen en niet te delen met derden.

Mochten er echter strafbare feiten naar voren komen in een gesprek, dan geldt daarvoor een meldplicht en ben ik verplicht om hiervan melding te maken bij de betreffende instanties.

Contact

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

    de-luisterplek