2 minuten leestijd

Eindelijk is het zover….de site van De Luisterplek is live!

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en hoop snel nieuwe cliënten te mogen ontvangen.
Langs deze weg wil ik mijn vrienden en familie bedanken voor hun steun, maar een aantal mensen verdient een speciaal plekje in de spotlight….

Ten eerste dank aan Justin Godschalk die de woorden, beelden en sfeer die ik in m’n hoofd had, heeft weten te vertalen tot een huisstijl en website die mijn gevoel volledig weergeven.

Manon en Monique: bedankt voor jullie geloof in het concept en in mij. Mede door jullie vertrouwen en motiverende woorden heb ik deze stap durven zetten.

 

© hannaradstake

Hanna (hannaradstake.nl), jou wil ik bedanken voor het meelezen en de mooie profielfoto`s. Het poseren was behoorlijk buiten m`n comfortzone, maar de foto`s  zijn toch mooi geworden. Daarnaast ook dank voor je jarenlange vriendschap en je positieve woorden als ik ze nodig had.

Lieve Laura en Joke, dank voor het kritisch meelezen en corrigeren van de webteksten. Als je alles al 20 keer hebt gelezen, dan zie je het zelf niet meer en is het fijn als er iemand een frisse blik op kan werpen.

En niet te vergeten een hele dikke kus voor mijn geweldige man en zoon, die altijd in me geloven en me steunen no matter what. Ik hou van jullie!

Ik voel me geliefd, positief en enthousiast. Ik ben er klaar voor!

Liefs,

Renata

Wil je naar aanleiding van deze blog iets met me delen, meer informatie ontvangen of een afspraak maken dan kan dat via onderstaande button.

Vruchtbaarheidsproblemen bijeenkomst

Vruchtbaarheidsproblemen bijeenkomst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ac lectus in ex porta condimentum. Morbi eget dignissim mauris. Integer vitae justo vitae metus semper feugiat.

Lees meer
De tol van perfectionisme

De tol van perfectionisme

Perfectionisme, de heersende norm, draagt bij aan een groot maatschappelijk probleem: een toename van burn-outs en depressies. Is imperfectie het antwoord?

Lees meer

Delen?

de-luisterplek